Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

BOSCH SGV 46M13

Přidat recenzi

Vestavná myčka nádobí šířky 60 cm - Vestavná myčka nádobí - Bosch - 60 cm - vestavné - A+ - 48 db - 4

Využijte výškově nastavitelný horní koš se systémem RackMatic pro uložení nádobí všech velikostí a tvarů. 6 programů: Intenzivní 70°C Auto 55–65°C Eco 50°C Rychlý... více »

Kde koupit

Přidáno: 9. března 2012

• vynikající značka
  • vynikající cena
  • akorát hlučná
  • velký prostor pro nádobí
  • extra přihrádka (velikostně odpovídá přihrádce na malé šálky) na nože,vařečky a jiné (v horní části koše)
  • sklopné trny jak v horním i dolním koši
  • koš na příbory může být umístěn jak v dolním tak i v horním koši
  • přehledné ovládání - 4 programy
  • variospeed - až o 50% zkrátí mycí cyklus (ale stojí to více vody a energie)
  • 5x lehce zapípá po dokončení programu, pro mě pozitivní, vím kdy domyla (absence displeje)
  • displej se zcela schován pod linkou
  • velikánská výhoda je v tom, že myčka je naprosto schovaná v lince - neláká děti a nekazí vzhled kuchyně

Myčku jsme vybírali dost dlouho, chtěli jsme max.do 10.000,- a nejlépe Bosch či Electrolux (AEG). V začátku bylo jedno zda vestavnou či volně stojící, ale pak vyhrála plně vestavná s ohledem na design kuchyně a hlavně na malé děti v domácnosti - tím, že je myčka naprosto schovaná, neláká děti aby mačkaly tlačítka. S otevřením myčky nemá dospělý vůbec problém, ale dítku by to mohlo dát zabrat - s ohledem na bezpečnosti vůči dětem jsem spokojená.
Myčka od značky Bosch je výborná volba za výborné peníze, pro rodinu s běžným chodem domácnosti (vaření skoro každý den) . Myčku máme zatím krátce, ale jsme spokojeni. Koukali jsme hlavně na spotřebu vody a na variabilitu vnitřního prostoru. Myčka cenově spíše ve střední třídě. Hodí se pro každodení mytí nádobí. Do myčky lze používaj jak prášek tak i tablety ( i 2v1,3v1 atd)
Myčka má funkci RackMatic pro horní koš, což znamená, že se dá polohovat pro zvětšení prostoru. V horním koši jsou po celé délce trny, půlka délky jsou sklopné. speciální pogumované trny (nejspíše pro sklenky na víno), na každé straně plastové držáky - 1xzásuvka přímo pro nože či vařečky (pro nože je to velice dobře vymšlené, dlouhé nože se tam perfektně položí),1xregálek na menší šálky. Tyto menší vychytávky se dají lehce odstranit kdyby překážely velkému množstí hrníčků či skleniček. Dolní koš, má dvě řady trnů, jedna řada trnů úplně sklopná - vznike velký prostor pro hrnce a jiné velké nádobí. V myčce je i košík na příbory, který je možný umístit dle potřeby jak v dolním i horním koši podle uspořádání nádobí.
Myčka má digitální displej (při zavření myčky je schován - nelze sledovat ukazatel času do konce mytí - nejsem si jista zda to vůbec ukazuje - mě to vůbec nevadí), kde se zobrazuje doplnění leštidla, soli, servis atd. - když je vše ok - nic nesvítí. Vedle displeje je tlačítko pro zvolení ,,variospeed,, (funkce, která mycí čas dokáže zkrátit až o polovinu-ale použije k tomu více vody a energie - pro nás myslím zbytečné). 1.program Intenzivní 70° - pro velmi špinavé nádobí - hrnce,pánve atd. 2.program Auto 55°-65° - lehce zaschlé zbytky pokrmů, 3.program Eco 50°-to samé, jen delší čas a 4.program Rychlý 45°- čerstvé zbytky pokrmů atd. Myčka nemá program pro Předmytí (nám nevadí). Po zapnutí a zvolení programu se na displeji ukáže předpokládaná doba mytí. Po skončení programu 5x slabě zapípá.
Instalace myčky proběhla lehce, bez problémů. Velice přehledný návod (stažený z internetu - bohužel obchod Mall.cz nedodal český návod)

• Ano (6)
  • Ne
Ověřený zákazník KupToTu.cz

hebertp

Přidáno: 7. března 2012

Zakoupeno v KupToTu.cz

Doporučuje produkt
  • tichá, výkonná,cenově dostupná, český návod , prostě vše ok
  • -

nenašel jsem nic proti , a čas ukáže ,jaká byla volba

• Ano
  • Ne
Ověřený zákazník ELEKTRO.TO

Anonym

Přidáno: 23. září 2011

Zakoupeno v ELEKTRO.TO

• Tichá, celková spokojenost.
  • Apsence promítání času konce programu.

OK.

• Ano (2)
  • Ne (4)
Ověřený zákazník Hoopla.cz

Dostálovi

Přidáno: 4. listopadu 2011

Zakoupeno v Hoopla.cz

Doporučuje produkt
  • nízká hlučnost, dobře myje
  • v průběhu mytí není možné sledovat čas - kdy bude konec

vybírala jsem osvědčenou značku za příznivou cenu a to se myslím povedlo.

• Ano (1)
  • Ne (5)