BOSCH SMI 69M55
Vestavná myčka nádobí šířky 60 cm - Vestavná myčka nádobí - Bosch - 60 cm - vestavné - A - 44 db - 6 - Aqua Stop Vestavná myčka nádobí BOSCH SMI69M55EU. Vestavná myčka nádobí Bosch SMI 69M55 EU s čelním panelem. IntenzivZone – Na hrnce a pánve je k dispozici funkce IntensiveZone ve spodním... více »
od 16 150 Kč
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze BOSCH SMI 69M55
Nováková
Přidáno: 12. ledna 2012
- perfektní mytí i připečených plechů a hrnců
- zásuvka na příbory
- velice tichá
- chyběl návod
- po 2 měsících použití jsem nenašla nic jiného proti
Návod mi prodávající firma Luxusní elektro nedodala ani po vyžádání, ale výrobce BOSCH mi ho zaslal do týdne.
- Zakoupili jsme si u Vás myčku nádobí Bosch ,jsme velmi spokojeni s dopravou a vaším obchodem,doufáme ,že nám bude sloužit dlouho a určitě si od Vás nějaký výrobek brzy opět zakoupíme.JE TO TOP VÝROBEK !!!
- český návod poslali druhý den, nechápu ty lidi co píšou bláboli,než jí vybalíte máte ho doma, čiaoo
JE TO TOP VÝROBEK !!!
- Dobrý design
- Příznivá spotřeba el. energie a vody na ECO program
- Variabilita mycích programů
- Vario zásuvka na příbory
- Přehledný montážní návod, instalaci zvládne průměrný kutil
- V provozu úžasně tichá
- Nedodává se český manuál - nutno stáhnout z webu českého zástupce výrobce
- V manuálu by mohly být větší a přehlednější obrázky
- Nepřehledný a zavádějící popis změny dávkování soli a leštidla
Bosch jsme zvolili pro dobré zkušenosti s pračkou a sušičkou Bosch.
Při ceně do 16.000,-Kč výborný poměr cena/kvalita, výkon, spotřeba.
- mám ji novou, nádobí super čisté, tichá, široká škála programů,montáž jsem provedl sám - jednoduchá, jsem velmi spokojen. Ve srovnání s moji předchozí myčkou LG se to nedá srovnat, i když je o něco dražší.
- u zboží nebyl návod v ČR, musel jsem žádat zastoupení BOSCH o dodatečné zaslání
ok, tuto myčku doporučuji
Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí