S myčkou jsem spokojená, velmi tichá prakticky není slyšet,perfektně umyté nádobí.Velmi jednoduché ovládání.Myčku mohu doporučit s čistým svědomím. Zobrazit celou recenzi
Bosch SMI59M05
Vestavná myčka nádobí šířky 60 cm - Vestavná myčka nádobí - Bosch - 60 cm - vestavné - A+ - 46 db - 5 - Aqua Stop Vestavná myčka nádobí BOSCH SMI59M05EU. Vestavná myčka nádobí Bosch SMI 59M05EU v nerezovém provedení. Eco 50°C – Mycí program se sníženou spotřebou vody a energie dokonale... více »
od 12 770 Kč
3% | (3) | |
3% | (3) |
Julie
Přidáno: včera, 18:11
Myčka je bezvadná jenom mi kazí radost to sušení
| Hluk myčky: | Nerušící |
| Ovládání: | Jednoduché |
| Čistota nádobí po omytí: | Dostatečná |
| Uspořádání nádobí v myčce: | Vyhovuje |
Anonym
Přidáno: 29. dubna 2012
Myčku Bosch jsme již jednou měli a ke značce jako takové máme jakési simpatie proto jsme se rozhodli Boschku zakoupit znovu, tento model jsme zvolili kvůli zásuvce na příbory a nízké ceně, máme ji půl roku ale stále se nám nepodařilo přijít na to jak ji přinutit UMÍT nádobí, po umytí nádobí na něm zůstávjí kousky jídla. Ze zoufalství sme zkoušeli všemožné nejdražší tabelty, test vody ukázal že vodu máme velmi měkou ale stejně domýváme.
Jinak Hlučnost mi příjde standartní (obývák máme s kuchyní dohromady).
Spotřba se zdá taky v poho.
Zásuvku na příbory vřele doporučuji, nemusí se do ní pitomě vkládat jako u košíku vzhůru nohama za ten zapatlaný konec,
prostě bez zohýbání v horní části otevřete šuplík a příbory tam jen naházíte a ty jsou většinou umyté dobře.
Ostatní Krytci píšou že jim vadí nedržící pootevřená dvířka, ty naše drží pootevřené cca 15cm což mi připadá jako ideální a když do nich lechce šouchnu tak se zaklapnou, prostě bomba.
a to jsem je při montáži ani neseřizoval.
| Hluk myčky: | Nerušící |
| Čistota nádobí po omytí: | Nedostatečná |
| Uspořádání nádobí v myčce: | Vyhovuje |
Tereza
Přidáno: 8. března 2012
Myčka mě hodně zklamala, je o hodněě hlučnější než byla moje stará AEG. Ten kdo tu píše, že je málo hlučná, by si měl zajít k ušnímu.
Sušení není také žádná sláva.
Je to moje druhá myčka, ale snad ve všech ohledech je horší než předchozí.
Siska
Přidáno: 4. března 2012
(Upraveno 4. března 2012)
Spokojenost, proti snad jen délka základních programů mytí kolem 3 hodin (pokud nepoužijete zkrácení programu).
Pro lepší vysušení mi doporučili neotvírat myčku hned po ukončení chodu..
j.prusova
Přidáno: 24. února 2012
Vem doporucuji, vybrala jsem si ji na zaklade recenzi a nelituji.
Mycku jsem vybrali kvuli nizke spotrebe jak energie tak vody a v teto cenove relaci v porovnani parametru s ostatnimi byla bezkonkurencni. Mycka je velmi ticha a spotreba energie odpovida udavane v navodu. Jediny problem, ale to bude asi problemem vsech mycek je ten, ze na plastovych nadobach zustava po umyti voda. Jinak zatim velka spokojenost.
Vybrala jsem po jako "sestru" vítěze dTestu a vzhledem k ceně a jejím dovednostem. Mé očekávání splnila, ale používám ji teprve týden, snad bude i nadále vše v nejlepším pořádku.
jsem velice spokojená tuto myčku bych doporučila všem já jsem měla myčku fagor a to se nedá s touto myčkou v žádném případě srovnat prostě značka bosch je pro mě ta nejlepší volba již jsem měla od této značky pračku a ta mě vydržela 16 let bez opravy prostě na značku bosch nedám dopustit
Dobrý den za tuto částku jsem naprosto spokojen s vestavbou.Není sice tak tichá jako Miele,ale cena této myčky je také o poznání nižší. U mě rozhodovala cena,spotřeba vody a počet sad nádobí.Můžete oponovat ,že jsou myčky s nižší spotřebou vody kolem 7l,ale tomu také odpovídá cena.
Zobrazuji 1 - 38 ze 38 recenzí