Electrolux ESF 63020 Intuition
Electrolux - 60 cm - volně stojící - A - A - 49 db - 5
Záruční doba: 24 měsíců Typ: samostatná myčka Kapacita: 12 souprav Počet programů: 5 programů Počet mycích teplot: 4 teploty Výška: 85 cm Šířka: 60 cm Hloubka: 61 cm Spotřeba...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Electrolux ESF 63020 Intuition
Přidáno: 12. února 2010
Přidáno: 26. ledna 2010
Tuto myčku doporučuji pro nenáročné, co chtějí spolehlivou myčku, dobré značky za velmi dobrou cenu. Myčka není nejtišší, proto nedoporučuji pro ty, co mají spojené kuchyně s obývacím pokojem. Spotřeba vody není také nejmenší, ale pro ty, co používají studniční vodu je to v pohodě.Pro:
- CENA
- Spolehlivá
- Dobrá značka
- Hlučnost
- Spotřeba
Přidáno: 17. ledna 2010
tahle myčka od značky Electrolux (ESF 63020 Intuition) je velmi spolehlivá a tichá. Mohu ji jen doporučit.Pro:
- ---přiměřená cena.
- ---spotřeba vody.
- ---tichost chodu myčky.
- ---výborná kvalita mytí.
- ---hezký vzhled.
- ---kvalitní značka.
Proti:
- ---horší skládání hrnců či větších nádobí.
- ---při 30min. se nestihne tableta zcela rozpustit.
Přidáno: 15. ledna 2010
Tato myčka na nádobí značky Electrolux , jak už ze značky napovídá patří mezi špičkové výrobky , tato myčka disponuje 5ti programy , je tichá , vejde se do ní až 12 souprav a hlavně šetří vodu ! Mohu ji vřele doporučit , určitě s ní budete spokojeni.Pro:
- Slušná spotřeba vody
- Objem nádobí
- 5 Programů
- Tichá
- Electrolux
Přidáno: 22. prosince 2009
Přidáno: 10. prosince 2009
Přidáno: 8. listopadu 2009
značka-mám Elektrolux pračku a ledničku asi 6let bez závad.Jsem s myčkou velmi spokojená.
Pro:
- spolehlivost- nádobí je krásně čisté a lesklé
- při 30min. programu používám raději prášek- tableta se nestihla rozpustit
- horší skládání hrnců či větších nádobi
Přidáno: 29. září 2009
tato myčka mě zaujala, jednak značka Elektrolux, kterou jsem 14 let měla a při každodenním používání fungovala 14 let bez jediné opravytento typ mi vyhovuje, nemusím úplné výstřelky, poskytuje mi služby k mé spokojennosti, proti té první má výhodnější programy, ale do košíků u té první se lépe skládalo nádobí, jinak jsem naprosto spokojená
Pro:
- tichý provoz, kvalitní mytí i napečených hrnců,
- myčku této značky jsem měla 14 let bez závady
Přidáno: 14. září 2009
Přidáno: 26. února 2009
Mam take mycku i kdyz ne ELEKTROLUX ale FAGOR TA BOLEST S TIM ZASOBNIKEM NA TABLETY JE TAM TAKY tam maji jeste co dohanet.Jinak na rozdil od mejch kamaradu kteri si tento typ mycky nekoupili ja nemam zadny problem.DAM VSEM co mate myckuDOBROU RADU cistete tu MYCKU neberte to na LEHKOU HAHU NEJSOU TO PENIZE VYHOZENE Z OKNA.Mycka Vam dele bude dobre slouzitPřidáno: 20. února 2009
Výborná myčka na nádobí, jsem s myčko velice spokojena a doporučuji všem, úspora vody oproti mytí v ruce,myčka vždy upozorní na nedostatek soly a leštidla,velice tichá a krásny desing.Nádobí se leskne a nezůstávají rezavé skvrnky.Pro:
- spotřeba vody
- tichost chodu myčky
Proti:
- nenašla jsem žádná proti
Přidáno: 27. května 2008
Výborná myčka ! Tuto myčku používáme už necelý rok a její kvalita mytí nádobí mě neustále udivuje. Používáme všemožné připravky na mytí, ale vždy je nádobí stejně výborně umyto. Myčka má několik módu umytí nádobí. V základnim menu myčky je i mód čištění. Občas ovšem myčka špatně vyhodí granuly na čístění a zasekne se třeba mezi talíři.Pro:
- Výborná kvalita mytí
Proti:
- Špatně řešené vyhazování granulý na mytí
Zobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí