Recenze Miele G 1102 SC
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Miele G 1102 SC
Ester Fišerová
Přidáno: 10. října 2011
- Díky zásuvce na příbory se do myčky vejde daleko více nádobí. Vnitřní koše i doplňky jsou kovové a v dostatečné šířce, takže nádobí z nich nepadá, jak tomu často je u myček s plastovými, sklápěcími doplňky.
- Myčka myje velmi dobře i na krátký program, velmi oceňuji program samostatný oplach.
- Velice jednoduché ovládání.
- Tichý chod.
- Elegantní design.
S myčkou jsem naprosto spokojená, i přes vyšší cenu můžu myčku všem vřele doporučit. Pokud můžu soudit ze zkušeností s jinými značkami prodávanými v současné době, nemá myčka Miele konkurenci. Moje první myčka Zanussi sloužila 15 let, a zatím pouze Miele ji svými vlastnostmi předčí. Současné myčky se bohužel nemohou interiérem ani kvalitou mytí se svými "babičkami" srovnávat.
Jaroslav Staněk
Přidáno: 22. září 2011
- Především německá výroba i spolehlivost,
- samostatná zásuvka na příbory,
- spotřeba vody,el.energie,
- hlučnost- velmi tichý chod,
- jednoduchá obsluha
- přehlednost ovládacích prvků
- Neshledal jsem
Proč právě Miele? Je to nejlepší co se dá v naší republice koupit,výrobek je spolehlivý,protože německá důslednost se v jejich práci i produktech projeví. Po dvouleté zkušenosti není nic co se dá vytknout. Používání snadné,zvládají ho i mé dcery, chod tichý, neruší sledování tv nebo poslech hudby, naopak jsem ze začátku kontroloval, jestli je vůbec v provozu. Pokud se někdo rozhodne pro koupi myčky, doporučuji tento výrobek na prvním místě. Možná že je vyšší pořizovací cena, ale při takovéto investici bych neváhal, protože to není koupě na krátkou dobu a v každém případě se vyplatila, alespoň naší rodině. A proč jsme si zvolili zrovna značku MIELE? Odpověď je víc než jednoduchá: Vše ostatní je jen kompromis!
Zobrazuji 1 - 2 ze 2 recenzí