Poradna Bosch SMS4EVW14E

Autor: Petr Bařina | Vloženo: 27.11.2022 000 21:55 | Témata: Poradna Bosch SMS4EVW14E

Petr Bařina

Proč musí funkční chyby ničit zdraví ?????

Dobrý den. Předčasně jsem vyřadil SMS 53M32EU ACTIVE WATER ECO po 12. letech provozu. Tato nová myčka 14E je z mého pohledu bezpečnostního technika ,nesrovnatelná S 53M.
Trochu by mě pomohla výměna za myčku z nerezovým dnem. Vodící kolečka spodního koše zapadnou do mezery mezi dnem myčky a sklápěcími dvířky, která nemají ani koncový tlumič, ani dětskou pojistku proti otevření.
Horní odkládací rošt při vysunování ,mě vypadne ven.
Ovládací displej se hřeje a zapáchá. Prostřední rošt má velkou boční vůli, jako kdyby měl vypadnout z vodících lišt - kolejnic. Má větší spotřebu vody ,než SMS 53M32EU.
Zakoupil jsem přes internet.
S pozdravem
Petr Bařina

  • 5. prosince 2022 - Oficiální zástupce značky Bosch

    Dobrý den,

    v nabídce Bosch, jsou myčky i s nerezovým dnem. Zákazník tak má možnost si vybrat, zda zvolí myčku s plastovým dnem nebo nerezovým. S nerezovým dnem jsou tyto modely: SMS8YCI03E, SMS6TCI00E, SMS6ZDW48E, SMS6ZCI48E, SMS6ECC51E a SMS6ECI03E. Myčky s pastovým dnem (polinox) jsou zdravotně nezávadné, jinak by nebyl v EU možný prodej. Zkontrolujte, zda v horní příborové zásuvce jsou nasazené plastové zarážky na liště, jinak není důvod, proč by zásuvka vypadávala ven. Pokud se hřeje displej a zapáchá, doporučuji kontaktovat servis, aby myčku zkontroloval servisní technik.

    Reklamaci je možné uplatnit buď na emailu [email protected] nebo vyplněním následujícího formuláře: https://www.bosch-home.com... případně telefonicky na 251 095 546.

    S pozdravem
    Ondřej Batěk

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.