Nejnovější recenze ze sekce Myčky nádobí
- Cenově dostupná
- Relativně nízká spotřeba
- Dětská pojistka
- Dostatek programů
- Šuplík na příbory
- Sama se otevře
- Na to, že jde o novou myčku, tak poměrně často vytahuji špatně umyté nádobí
- Mezi příborovým regálem a tím pod ním je poměrně málo místa, takže třeba misky nebo skleničky na víno se tam špatně vejdou
- vše OK
1) Do myčky nelze nalít leštidlo. 2)Nalévací otvor na vodu je nepraktický. Od žeber nalévacího otvoru se odráží voda a rozstřikuje na povrchu myčky. Vždy je nutné vzít hadr a utírat.
- Zatím vše funguje jak má
Návod nepočítá s instalaci bez úchytovych dvirek na vestavbu mycky do linky, při dodržení přesného navodu a usazení dvířek jsou dvířka moc nízko na dveřích mycky, moc hezky to nevypadá a nedají se úplně otevřít, myčka se musela usadit co nejniž, usadit dvířka aby seděla s ostatní linkou a horní část linky doplnit lištou
Zatím velká spokojenost, akorát hlavně si myčku nenechávejte namontovat od Alzy od jejich techniků za 1899 Kč, což vám při objednávce budou doporučovat. Zfušovaná práce, dvířka nešla otevírat, výmluvy na špatnou kuchyňskou linku, vůbec neuměli myčku seřídit a umístit rovně. Nakonec první program spustili se zadrátovanou tryskou a rychle spěchali zase jinam. Už nikdy. Pokud si ji namontujete sami a pečlivě, je myčka super :)
- automatické otvírání dvířek (= když nutně potřebujete, můžete nádobí vyndat ještě před oficiálním koncem sušení)
- dostatek prostoru - vejde se i pečicí plech
- vnitřní světýlko
- design - krásně černá :-)
Za málo peněz hodně muziky. Myje hezky i bez značkových produktů ;-)
funguje
Reakce značky Bosch
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Těší nás, že jste se spotřebičem spokojeni. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Sviti zbytkovy cas, asi setrna.
- Oproti 7 let stare mycce Beko za tretinu ceny neni schopna umyt nadobi, polovina nadobi - primarne misky nejsou poradne oplachnute a zustanou spinave...
Predrazeny kram co funguje hur nez mnohem levnejsi mycky od konkurence.
Reakce značky AEG
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnovali. Je nám velmi líto, že máte výrobkem naší značky takovouto zkušenost a myčka nenaplnila veškerá očekávání. Především pro větší náplň doporučujeme volit vhodné delší programy. Pro nejlepší výsledky mytí a sušení je také třeba mít správně nastavenou tvrdost vody a dávkování leštidla. Pevně věříme, že myčka bude i přesto sloužit k Vaší spokojenosti. S pozdravem Tým AEG
Vybral jsem si tento produkt proto, že jsem vlastnil produkt od stejného výrobce, který pracoval zázračně dlouhou dobu bez jediné závady. Takže jsem se tentokrát nerozmýšlel.
Beko BDFS26123WQ
Přidáno: 18. srpna 2024
(naposledy upraveno 18. srpna 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
Skvěle myje nádobí,spokojenost.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Myčka se vešla přesně do skříňky v lince.
- Krásně všechno umyje.
- Myčka je úsporná a tichá.
- Malá ale šikovná ušetří práci.
- První myčka výběr podle recenzí a rozměrů.
- Zatím nic.
Krátká doba na hodnocení, ale zatím spokojenost.
- Velice tichá, nízká spotřeba vody i energie , slušná cena
- S myčkou Bosch jsem spokojená.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- mytí
- samostatná přihrádka na příbory
- Ecometer
- zobrazovaný čas na podlaze
- tichý provoz
kvůli horní přihrádce na příbory je méně prostoru ve střední přihrádce
Zatím mám krátce ,ale myčka má všechny funkce pro které jsem si ji vybrala . Velká spokojenost s otevřením dveří po skončení celého cyklu . Nádobí je lépe oschlé .
- Již jsem myčku této značky měla a vydržela mi bez opravy skoro 13 let
- Automatické otevírání dveří po domytí myčky není možné u všech programů (u kratších se musí otevřít ručně)
- Bohužel asi nic
- Po třech mytích se rozbila a byla neopravitelná, dlouhé čekání na servis.
Po nákupu myčky a 3 použití najednou přestala fungovat - nešla ovládat na panelu a byl nečitelný displej. Ve úterý 23.07.2024 jsem závadu nahlásil na servis. V pátek 26.7. se mi telefonicky ozval technik s tím, že podle popisu závady to bude elektronika, že objednal díl a až díl dorazí, ozve se a provede opravu. Díl dorazil až v pondělí 12.8., a 13.8. se technik dostavil na opravu, tedy 3 týdny od nahlášení závady.... Po výměně elektroniky byla závada stále stejná a myčka označena jako neopravitelná. Výrobky značky LORD již ve své domácnosti vidět opravdu nechci.
- Jednoduché ovládání
- Otevírání dvířek hodně ztuha
- Pěkný vzhled
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »