Nejnovější recenze ze sekce Myčky nádobí
- kvalita
Myčku mám krátce, ale jsem velmi spokojená. K myčce je aplikace, kde jsou popsané veškeré programy a můžu program z aplikace i spustit. Jakmile cyklus mytí skončí, aplikace mě na to upozorní. Také se mě líbí že se dveře od myčky na konci cyklu sami otevřou. :)
Oproti staré Siemens je tišší, jinak pracuje tak jak má.
- Dobře myje.
- Jednoduchá obsluha.
- Brzy poruchová, nákladná oprava.
Po roce a čtvrt odešlo topné těleso spojené s čerpadlem, opraveno v záruce, po roce a čtvrt opět to samé. Opravář stanovil cenu za náhradu a opravu cca 6000 Kč celkem. Takže po 2,5 letech s Beko myčkou končíme.
- rychlé umývaní, nádobí pěkně umyté
vše plně funkční.
- Absence stavové diody/světélka/čehokoli když je zavřená
- Absence hOn (je sice levná ale wifi už je všude)
Zatím s myčkou začínám ale překvapila mě její zvýšená hlučnost, to si ale zvyknu. Vnitřní rozložení je dobré na 45 šířku. Chybí mi nějaké světélko (třeba na zem) že myčka stále pracuje (například suší). Už několikrát jsem ji otevřel když ještě sušila. Na displeji je to sice vidět ale ten je pod deskou, koukám pak škvírou mezi deskou a dveřmi jestli svítí nebo ne, to není moc komfortní. Možná jsem ještě nenašel nastavení.
ok
- Funguje vše jak ma.
- 5let plné záruky,10 roku na motor
- Nevim o ničem.
- Výrobce AEG je záruka kvality.
- Celková spokojenost s funkčnostì
Zatím, v pohodě..
- rovnání příborů do horního šuplíku
- hlučnější provoz myčky
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Gorenje GI561D10S
Přidáno: 8. března 2024
(naposledy upraveno 5. dubna 2024)
Zakoupeno v Electro World
- supr
Myje perfektně.
Siemens SN53ES27VE
Registrovaný uživatel
Přidáno: 7. března 2024
(naposledy upraveno 7. března 2024)
- Je tichá, dobře myje skleničky, nádobí i příbory.Zásuvka na příbory je fajn.
- Vyšší cena. Po 2 letech a 2 měsících (cca 60 dní po záruce) se porouchala. Dle servisu BOSCH SIEMENS se musí vyměnit celý panel elektroniky , cena 55OO,= kč a navíc práce. Objednáno za 14 dní. Předchozí levnější myčka BOSCH vydržel 10 let!
Nedoporučuji , kupte si levnější model nebo značku.
- Je tichá, dobře myje skleničky, nádobí i příbory.Zásuvka na příbory.
Nedoporučuji , kupte si levnější model nebo značku.
- velmi tichý chod
- dobrý výběr programů
- nádobí dobře umyté za krátkou dobu
Celková spokojenost s výrobkem
- Velice úsporný model
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »