Nejnovější recenze ze sekce Myčky nádobí
- hezký vzhled
- celkem tichá
- občas neumyla všechno nádobí
Od značky Whirpool jsem čekala, že spotřebič vydrží nejméně 5 let. Po třech letech začalo blbnout čerpadlo, neopravitelné, jedině vyměnit kus za kus. Myčka musela jít pryč.
- Tichá myčka, energetická třída B
S myčkou značky Whirlpool máme dobré zkušenosti , proto jsme opět zakoupili myčku této značky. Myčka je tichá, energetická třída B, myje dobře, výhoda výškově nastavitelný koš, šířkově nastavitelná přihrádka na příbory, velký a variabilní úložný prostor na nádobí, velké množství programů s přídavnými tlačítky, ukazatele nedostatku soli a leštidla, odložený start po 30 min.
- Jsem spokojená se značkou Electrolux.
- Zatím funguje dobře.
- Krátce využívám.
Celkově jsem spokojená s myčkou. Trochu náročnější instalace do prostoru k zabudování, ale
- Malá objemem, prostorná uvnitř. Nádobí je čisté, lesklé. Opravdu výborná
- Dobře myje
- Je menší než myčka Whirlpool, té ale zase odešlo čerpadlo po 4 letech.
- oceňuji funkci odloženého startu
Použili jsme ji cca 10x a zatím funguje perfektně, vše jak má být.
- dobře myje
- je tichá
- koš na příbory zvětšuje dolní koš, ale snižuje horní koš, takže se tam nevejdou vyšší sklenice
- chybí sušení u 60. a 30. minutového programu, původní myčka sušení měla
Tuto značku jsem si koupila, protože původní mně dobře umývala celých 20 let !! (byla to AEG dovezená z Německa, teď se tuším vyrábějí v Polsku nebo na Ukrajině). Perfektně mně ale zapadla svými rozměry po odmontování vrchní desky do prostoru po vestavěné myčce, takže je to perfektní. Doufám, že mi vydrží také tak dlouho!!
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Reakce značky AEG
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnovala. Je nám velmi líto, že máte výrobkem naší značky takovouto zkušenost a myčka nenaplnila veškerá očekávání. Výrobní závod je v Polsku. Můžeme Vás ubezpečit, že standardy kvality jsou nastavené pro všechny naše výrobní závody a země jejich umístění stejně. Také Vás můžeme ubezpečit, že použité materiály jsou léty prověřené a upraveny k co nejvyšší odolnosti a výsledné funkčnosti spotřebiče. Pevně věříme, že myčka bude sloužit pouze k Vaší spokojenosti. S pozdravem Tým AEG
- myje v pořádku
- promítá zbývající čas na zem
Reakce značky Bosch
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Těší nás, že jste se spotřebičem spokojeni. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
Tým Bosch domácí spotřebiče
Za akční cenu perfektní myčka.
- poslední myčka Bosch vydržela 16 let, tak snad kvalita
- to dotykové ovládání je děs. pravidelně když něco dělám u linky spouštím funkce....
Dobrý den, Pavle,
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Těší nás, že jste se spotřebičem spokojený, tedy až na dotykové ovládání. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
Dovolím si Vám ještě nabídnout tip. Na tomto modelu lze nastavit funkci Zablokování tlačítek, která brání nechtěnému nebo neodbornému ovládání spotřebiče během provozu. Zablokování tlačítek je aktivováno pomocí klíčku, který podržíze na 3 vteřiny. Tato funkce se automaticky deaktivuje na konci programu. Více o této funkci naleznete v návodu k použití.
Tým Bosch domácí spotřebiče
Myčku používáme jen několik dní a jsme spokojeni. Jako výhodné bereme kratší programy mytí.
- Myje super, ale je to nová myčka- beko predtím vydržela 5let ..
- Automatické otevření vrátek
- U mytí píska/ vysoký tón- někomu to strašně vadí , někomu ne
- V popise uvedená funkce maxidry která trvá 45 minut/ žádný program 45 minut netrvá . Tak nevím ..
Myčka dobře myje, prostorná, u mytí ale vydává vysoký tón - manžel je z toho hotový , chybí program 45 minut.
- vše OK - super
- vůbec žádná
- Tichá a výběr programů
- možnost ovládat a nastavit z aplikace
- pěkný průvodce/rádce, který doporučí mycí program podle toho, co chci umývat a jak moc znečištěné to je.
- miluju statistiky spotřebované elektřiny a vody
- nedostal jsem s produktem návod v českém jazyce - pouze polský a italský
Reakce značky Bosch
velmi nás těší vaše kladná recenze. Spokojenost zákazníků nás motivuje k dalšímu zlepšování našich produktů a služeb. Děkujeme za váš čas a přejeme mnoho spokojených chvil s naším spotřebičem.
Návod k použití v češtině je standardně připevněn v plastové obálce na obalu spotřebiče, pokud jste ho tam nenašli, omlouváme se za pochybení. Ke stažení je k dispozici na https://media3.bsh-group.com... , lze je také zaslat na vaši adresu v tištěné podobě. V tomto případě prosím zašlete požadavek na [email protected] spolu s korespondenční adresou pro doručení návodu.
Tým Bosch domácí spotřebiče
Jednoduchá obsluha, kvalita mytí v pořádku, poměrně tichá, po mytí se sama otvírá, uvnitř prostorná.
Myčku jsem nevyzkoušela, protože do ní neteče voda. S plastovým ventilem si neporadím.
- Práci za vás odvede dobře
- Ani po pokárání nádobí neuklízí !
Je úsporná jak na vodu tak na místo. Jsem s ní hodně spokojená
- kvalita
- množství funkcí
- přehledné ovládání
- kompatibilita se starším příslušenstvím
- vyšší cena
- horní šuple na příbory - ale třeba si na něj zvykneme
Když nám po bezmála deseti letech a několika tisících mycích cyklů definitivně odešla stará myčka, padla volba opět na značku Bosch. Doufám, že nová bude sloužit přinejmenším stejně dlouho a kvalitně.
Reakce značky Bosch
děkujeme za vaši milou recenzi, která nás potěšila. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojeni. Věříme, že vám bude náš spotřebič nadále přinášet radost a usnadňovat každodenní život.
V případě, že si na příborovou zásuvku nezvyknete, což ale ze zkušeností nepředpokládám, je možné dokoupit košík na příbory do dolního koše pod označením SMZ5100.
Tým Bosch domácí spotřebiče
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »