Nejnovější recenze ze sekce Myčky nádobí
Zatím jsem po týdnu používání maximálně spokojená, nádobí myji většinou na program 60 minut, používám dávkování mycího gelu - takže nemusím pokaždé dávat mycí prášek do přihrádky. Nádobí je vždy krásně čisté a lesklé.
Zatím spokojenost funguje podle představ
- Kvalita
- krásně čisté nádobí
- nelze sklápět opěrné prvky v koších
- Spokojenost
- tichá
- Zatím nic
Doporučuji
- v akci byla dobrá cena
- všechny programy dlouho trvají , i program označen jako "rychlý 65 min" trvá skoro 2 hodiny
- minulá verze stejné značky lépe sušila , i když neměla speciální zvýšené sušení
- manuální tlačítka vpředu moc nereagují, musí se mačkat vícekrát nebo silněji
Reakce značky Siemens
děkujeme za sdílení osobní zkušenosti. Velice nás mrzí, že jsme nesplnili vaše očekávání. Spokojenost našich zákazníků je pro nás velice důležitá, ozvěte se nám prosím na email [email protected] s číslem reklamace, abychom mohli situaci prověřit a navrhnout nejvhodnější řešení.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
Okstará odešla...
- pár dní se myčka přestala otvírat, jednou se zablokovala
- ne úplně jasný návod
- spousta programů a funkcí + aplikace
- žádná
Pracuje tak jak má. Jsme prozatím spokojeni.
Jsem moc spokojená dobře myje
Manželka říkala, že to dělá to co to dělat má.
Vypadá to na kvalitní myčku, ale po pár mytí těžko objektivně hodnotit
- tichý chod, dobře umyté nádobí
- špatné dávkování soli
- po dvou letech zrezla
Philco už nikdy.
- tichý chod
- dobře umyté nádobí
- kvalita za dobrou cenu
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Zatím nemám nainstalováno, ale mám Beko lednici, pračku a sušičku a ty jsou super
- prostorná, tichá
- trochu hůř suší
- Bohužel nemohu doporučit. Myčka po půl roce vytekla a poškodila podlahu v kuchyni. Servis reklamaci uzavřel s tím, že je spotřebič bez závad. Varoval jsem servis, že bez řešení se bude situace opakovat. Nyní myčka opět vytekla, nyní již mám video, tak jsem zvědav, jak bude výrobce řešit. Bohužel zatím jsem z postoje výrobce velmi zklamán. Vada asi může nastat, ale čekal bych jiné řešení.
- Tichá, světelný indikátor
Myslím že je to kvalitní myčka za dobré peníze