Nejnovější recenze ze sekce Myčky nádobí
- Poměrně dlouhá doba mytí.
lepší než myčka minulá
Zatím funguje, je úplně nová. Koupili jsme ji proto že má nejmenší hloubku ze všech myček na trhu, jiná se nám
nevešla. Je vcelku vybavená funkcemi a nádobí myje dobře. Snad se brzo nerozbije a vydrží. Takže jsme spokojeni.
- Prostorná
- Velmi tichá
- Ztišení na půl hodiny
- Komfortní ovládání z aplikace na mobilu
- Pohodlné výškové nastavení horního koše
- Nutné hlídat otevření myčky - stěny zůstávají mokré
- Nemá funkci otevření dvířek
Vybíral jsem mezi touto Bosch SMI4HVS37E a SMI4HVS33E. Rozdíl mezi nimi je minimální - 37E je trochu tišší, 33E trochu úspornější v rámci spotřeby elektřiny. Roční úspora je v korunových částkách a zanedbatelná. Provedením jsou zcela stejné včetně funkcí. Obě dvě jsou vyrobené v Polsku. Nakonec jsem se rozhodl podle ceny, kdy šlo o 3 tisíce rozdíl.
Zvažoval jsem ještě BOSCH SMI6ECS00E ze Serie 6 (výše jsou nižší série), ale upřímně se mi pouze trochu víc líbí čelní panel a funkce otevření dvířek po umytí, která je opravu užitečná a měla ji má předchozí myčka. Zřejmě je stále vyrobená v Německu. S cenovým rozdílem víc jak 5 tisíc mi ale za jednu funkci navíc a opět zanedbatelnou úsporu nestála.
U série 6 je ale nerezový spodek, který je u 4. série myček včetně této plastový, konkrétně jde o polinox. Cca 25 let zpět se polinox začal instalovat do dna praček namísto nerezi, pračky jsou proto tišší. Vypadá to, že se Bosch odhodlal dát polinox i na viditelné místo a věřím, že to některé zákazníky odradí. Mě to ale vzhledem k předpokládané životnosti pračky a odolnosti materiálu neodrazuje.
K úspoře, specialista na myčky mi tvrdil, že jsou spotřeby měřené u Eko programu, ale při použivání standardních programů může jít o spotřebu mnohem vyšší a v rámci různých sérií i srovnatelnou. Navíc co se týče spuštění programu, pokud myčka delší dobu stojí, není schopná "recyklovat" vodu, která zůstává v myčce a používá ji na snížení spotřeby. Pokud nepoužijete eko program častěji, myčka použije novou vodu a má potom i vyšší spotřebu energie. Tohle tvrzení ale nemám jinde ověřené.
Vzhledem k poměru funkce / cena dávám této myčce 100 %.
Perlička na konec, moji rodiče mají starou Bosch myčku už 21 let. Úsporností neoslní, ale pořád funguje perfektně.
- Energetická třída B
- V poměru cena výkon, dobrá volba.
- Velmi tichá.
- Dílenské zpracování a použité materiály jsou horší, než na naší staré myčce.
Dělá co má.
- splňuje naše požadavky
- Tichá, krásně myje.
Ekonomická, malá, nehlučná.
Spokojenost
Vyzkoušeno zatím 2x, myje hezky, je tichá, vypadá že bude fajn, snad ...:)
Rozhodnutí pro značku BOSCH = zkušenost s předchozí myčkou (25 let bez závad)
Moderní a úsporné provedení, cena a služby spojené s nákupem
Po prvním mytí velká spokojenost s výsledkem
Uspořádání košů na nádobí a velmi nízká hlučnost
Cenově patří mezi dražší, ale cena odpovídá kvalitě provedení
Dobrá cena, tichý chod.
- Kvalita mytí
- energetická třída
- šuplík na příbory
- splňuje to, co lze od myčky očekávat
- pozor, produkt NENÍ IKEA METOD kompatibilní (jak je uváděno v parametrech)!!! Tohle bylo naše hlavní kritérium výběru. S montáží dvířek byl velký problém, musely se řezat a upravovat na míru, což dlouho trvalo a bylo to pro nás i pro montéra zbytečné zdržování a komplikace.
- univerzální návod k více typům beko myček, ze kterého nelze vyčíst, které konkrétní funkce spotřebič má, takže si člověk stejně zvykne na používání základního programu..
- nepříliš dobrá dotyková odezva panelu, musí se důrazně, někdy víckrát zmáčknout
- talíře s "větším" (26 cm) průměrem se špatně skládají do spodního koše, rameno se o ně zasekává a musí se více sklopit, minulá myčka s tímhle problém neměla
Myčka nesplnila to hlavní, co jsme požadovali, tedy ikea metod kompatibilitu, i když je to v parametrech uváděno. V ostatních věcech standardní produkt, který splňuje, co je od něj očekáváno, příště bychom si jej však nejspíš nekoupili.
- Sama se otevře po mytí a cena
- Jednoduché ovládání, snadné zadání "zkrácených" programů, promyšlený systém košů a jejich možného nastavení.
Kvalitní myčka s jednoduchým ovládáním.
Tichý chod, vše OK
Beko BDFS26121XQ
Přidáno: 23. května 2024
(naposledy upraveno 26. května 2024)
Zakoupeno v e-BEKO.cz
výkon, cena, praktičnost
- Zatím první mytí na Eco a celou dobu blikala kontrolka tohoto programu. Myčka domyla a vypla, ale zda má celou dobu blikat nevím. Nádobí umyté dobře.
- tichý chod
- neotevírají se dveře př dokončení mytí
- žádná kontrolka o stavu mytí či o ukončení...
Nějaká světelná signalizace by mohla být, je to otázka 50 kč za jednu led-diodu. Nechápu, proč až tak moc se musí šetřit
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »